Submenu

Otto van Beekhof

Otto van Beekhof richtte zich al tijdens zijn studie notarieel recht op het familierecht. Om zijn financiële kennis te verdiepen, heeft hij na zijn studie eerst enkele jaren als bankier gewerkt. Gedreven door het ondernemerschap, heeft Otto aansluitend diverse bedrijven opgericht of helpen uitbouwen. In deze jaren werkte hij in het Verre Oosten, Europa en Amerika.

 

Als anderen Otto omschrijven, dan prijzen zij vooral zijn zakelijke en persoonlijke intuïtie, zijn analytische vermogen en zijn onuitputtelijke energie om voor het beste resultaat te gaan. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Otto zijn echte uitdaging uiteindelijk in het familierecht gevonden heeft. Als advocaat is hij in staat moeiteloos te schakelen tussen het zoeken naar een gezamenlijke oplossing en –waar nodig- het verdedigen van uw belangen in een juridische procedure. Het voeren van onderhandelingen is een vaardigheid die Otto op het lijf geschreven is. Voor zijn cliënten heeft dit al menigmaal tot uitstekende resultaten geleid, zonder dat de gang naar de rechter nodig was.

 

Het zal u niet verbazen dat Otto zich gespecialiseerd heeft in de financiële kant van de echtscheiding: het huwelijksvermogensrecht (afwikkeling huwelijkse voorwaarden), alimentatie en de de scheidende ondernemers of juist de echtgenoten daarvan. Veel zelfstandige ondernemers behoren tot zijn clienten. Door zijn betrokkenheid en strijdlust komen echter ook de meer ingewikkelde omgangskwesties bij Otto terecht.

 

Otto treedt ook op als mediator en heeft uiteraard de specialisatieopleiding binnen het familierecht afgerond.

 

E: ovanbeekhof@vbbradvocaten.nl

T: 020 364 03 10

 

registratie rechtsgebiedenregister