Submenu

Echtscheiding

 

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis met grote financiële en persoonlijke gevolgen. U wilt uiteraard dat die gevolgen zo goed en efficiënt mogelijk worden geregeld. Uw toekomst en die van uw kinderen staat immers op het spel en u kunt uw scheiding maar één keer goed regelen. Aan de echtscheidingsexperts van Van Beekhof Bouma Reichmann kunt u uw belangen met een gerust hart toevertrouwen.

 

Wij kunnen voor u en uw echtgenoot samen optreden als scheidingsmediator, maar u kunt ons ook inschakelen als (overlegscheidings)advocaat. In het laatste geval behartigen wij alleen uw belangen. Dat kan door namens u met de advocaat van uw partner in overleg te treden en/of door namens u te procederen.

 

In welke hoedanigheid wij ook voor u optreden, onze werkwijze is altijd gericht op het bereiken van een lange termijnoplossing, zo mogelijk zonder een kostbare en langdurige juridische procedure. Mocht een procedure onvermijdelijk zijn, dan schromen wij er niet voor uw belangen met hand en tand te verdedigen

 

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.