Submenu

Inga van der Bijl

 

Na haar rechtenstudie in 2010 afgerond te hebben is Inga als advocaat en mediator begonnen bij een middelgroot advocatenkantoor in Noord-Holland, waar zij meer dan twaalf jaar werkzaam is geweest. In 2023 is Inga in de maatschap Van Beekhof Bouma Reichmann toegetreden.

 

Inga heeft zich gespecialiseerd in het familie- en erfrecht en is geregistreerd bij de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators (www.vfas.nl).

 

Inga heeft veel ervaring op het gebied van echtscheidingsprocedures - mede inhoudende de verdeling van huwelijksgoederengemeenschappen en de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden -, alimentatieverzoeken, omgangszaken en gezagskwesties. Ook staat zij regelmatig erfgenamen, executeurs en legitimarissen bij.

 

Inga is een bevlogen advocaat en mediator die het belang van haar cliënten altijd voorop stelt. In overleg met haar cliënten stemt zij de meest geschikte strategie af, waarbij zij te allen tijde het behalen van het beste resultaat in een zo kort mogelijke periode nastreeft. Inga schuwt een procedure niet, maar als blijkt dat er in overleg tot een oplossing gekomen kan worden zal zij dit altijd proberen te bereiken.

 

Daarnaast is Inga lid (rechtsgeleerde) van het College van Toezicht en het College van Beroep bij het Kwaliteitsregister Jeugd (het SKJ).

 

Inga heeft de volgende opleidingen bij de Vereniging van Familierechtadvocaten en Scheidingsmediators met goed behaald resultaat afgerond:

  • Juridische opleiding familierecht;
  • Juridische specialisatieopleiding familierecht;
  • Mediation opleiding.

 

Mocht u willen weten wat Inga voor u kan betekenen, dan kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met haar opnemen. Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

 

E: ivanderbijl@vbbradvocaten.nl

T: 020 364 03 10