Submenu

Cyrille Ouwens

Cyrille studeerde Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij is afgestudeerd in de richting Privaatrecht, met familierecht als specialisatie. Naast haar studie heeft Cyrille op diverse wijzen praktijkervaring opgedaan binnen het familierecht. Zo heeft Cyrille zich geruime tijd ingezet als vrijwilliger bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel, heeft zij stage gelopen bij een advocatenkantoor en heeft zij als buitengriffier stage gelopen bij de Rechtbank Noord-Holland.

 

Kenmerkend voor Cyrille is haar betrokkenheid, haar gedegen werkwijze en haar resultaatgerichtheid. De stap naar de familierechtadvocatuur heeft dan ook niemand verbaasd.

 

Sinds 2014 is Cyrille werkzaam bij Van Beekhof Bouma Reichmann. In 2017 is zij beëdigd als advocaat. Cyrille houdt zich bezig met alle facetten van het familierecht (echtscheidingen en de gevolgen daarvan). Daarnaast heeft Cyrille een bewezen expertise opgebouwd in de procedures tot naamswijziging.

 

Cyrille is aspirant-lid familierecht van de vereniging Familie- en erfrecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

 

Daarnaast heeft zij het volgende rechtsgebied in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 

  • Personen- en familierecht

 

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

 

E: couwens@vbbradvocaten.nl

T: 020 364 03 10

 

www.linkedin.com/in/cyrilleouwens