Submenu

Machteld Reichmann

Machteld Reichmann (1977) studeerde Nederlands recht in Utrecht. Machteld is sinds 2003 werkzaam als gespecialiseerd allround familierecht advocaat. Machteld heeft in 2015 de juridische specialisatieopleiding familierecht (cum laude) en de specialisatieopleiding scheidingsmediation bij de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS) gevolgd.

 

Machteld is een bevlogen en zeer betrokken familierechtadvocaat. Zij is zich bewust van de moeilijke periode die haar clienten doormaken en van de juridische, maar ook niet- juridische belangen van haar clienten. Zij streeft er naar haar clienten zo optimaal mogelijk te begeleiden en te adviseren op de weg naar een nieuwe start. Haar clienten beschrijven haar als deskundig, toegewijd en altijd bereikbaar.

Machteld is een praktisch ingesteld advocaat en streeft altijd naar overleg, met name als er kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn. Ook in het geval overleg geen mogelijkheid is, kan Machteld uw belangen in de rechtbank deskundig behartigen. Machteld heeft ruime ervaring in het procederen in nationale, maar ook internationale zaken. Machteld beheerst de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

 

Machteld is tevens werkzaam als mediator.

 

Het is ook mogelijk om een afspraak te maken met Machteld in Leiden indien dit logistiek beter uitkomt. Ook een afspraak in de avonduren behoort tot de mogelijkheden.

 

E: mreichmann@vbbradvocaten.nl

T: 020 364 03 10

 

registratie rechtsgebiedenregister

 

https://www.linkedin.com/in/machteldreichmann