Submenu

Model ouderschapsplan

 

Zoekt u een voorbeeld van een ouderschapsplan? Download dan hier kosteloos een model. Dit model bevat de meest gebruikelijke bepalingen, maar kan uiteraard volledig aan uw eigen wensen en behoeften worden aangepast.

 

Bovenaan de eerste pagina van het model treft u een korte toelichting aan op het gebruik. Het voorbeeld gaat uit van het scenario dat de ouders zijn getrouwd en meerdere kinderen hebben. Is deze situatie niet op u van toepassing, dan kunt u het model in de meeste gevallen nog steeds gebruiken. Wel zult u dan bepaalde artikelen moeten aanpassen.

 

Hoewel er aan het opstellen van het voorbeeld ouderschapsplan veel zorg en aandacht is besteed, kan Van Beekhof Bouma Reichmann geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele onvolkomenheden in de inhoud en voor het gebruik van het model. De toepassing geschiedt dus geheel voor eigen risico.

 

Komt u er samen met uw partner niet uit of heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij de berekening van de kinderalimentatie? Vraag de scheidingsspecialisten van Van Beekhof Bouma Reichmann dan gerust om advies. Wij leveren maatwerk.