Submenu

Verdeling

Bij een scheiding zult u gezamenlijke goederen moeten of willen verdelen. Van gezamenlijk eigendom is hoe dan ook sprake wanneer u in algehele gemeenschap van goederen bent gehuwd. Maar ook als u onder huwelijkse voorwaarden bent getrouwd, kan een verdeling nodig zijn. Denk bijvoorbeeld aan uw gezamenlijke woning.

 

De manier waarop u de zaken verdeelt, bepaalt mede uw financiële armslag in de toekomst.

 

Het huwelijksvermogensrecht is een van de meest complexe rechtsgebieden. Het is dus cruciaal dat u een gespecialiseerde advocaat in de arm neemt. Een advocaat die gaat voor uw belangen en u bijstaat met de kennis van vandaag. Iemand die creatief is en niet alleen de wet kent, maar ook de relevante jurisprudentie,  zodat u erop gerust kunt zijn dat er in uw zaak geen kansen worden gemist.

 

Bij Van Beekhof Bouma Weenink zijn uw belangen ook voor wat betreft uw verdeling in vertrouwde handen. U wordt bij ons altijd bediend door een van de ervaren advocaten. Advocaten die allen met succes de Specialisatieopleiding Familierecht van de vFAS  hebben afgerond en uw zaak met overtuigingskracht kunnen bepleiten.

 

Over de manier van verdelen (de valkuilen en de kansen) valt nog veel meer te zeggen. Wij gaan daar graag in een persoonlijk gesprek verder met u op in. Per slot van rekening gaat het om de details die uw zaak kenmerken.